kompilasi hidangan mi
hargaRM 7
kategoriResipi
penulis
Saadiah Mohamad
halaman64
berat200 gram
tarikh terbit02 Januari 2008
isbn978-983-124-331-2
SINOPSIS
BUKU ini merupakan koleksi 60 jenis resipi dalam kategori mi. Ia merangkumi pelbagai jenis mi seperti mi kuning, mihun, kuetiau, mi suah, mi yee, mi wantan dan laksa.

Hidangan mi merupakan menu yang cukup diminati. Ia boleh dipelbagaikan seperti mi goreng, mi goreng mamak, mi kari, mihun tomyam, mihun sup, kuetiau sup, kuetiau goreng halia, mi yee sizzling, pizza, murtabak dan sebagainya.

Sebagai makanan sampingan, mi boleh dihidangkan sebagai hidangan sarapan, makan tengah hari atau makan malam. Ia juga sesuai dihidangkan sebagai menu sampingan dalam majlis jamuan, majlis perayaan dan sebagainya.
KALENDAR ALAF 21
KATEGORI BUKU
Sebarang pertanyaan/jemputan, sila emelkan ke [email protected]