disebalik wajah
hargaRM 21
kategoriNovel
penulis
Elee Mardiana
halaman528
berat400 gram
tarikh terbit25 April 2011
isbn978-983-124-656-6
SINOPSIS
SOFIA, gadis manis berkelulusan dari universiti di luar negara. Sejak kecil lagi cita-citanya hanya satu – membahagiakan hati ibu. Justeru, sebaik pulang ke tanah air, bukan kerja yang dicarinya tetapi saudara kandungnya yang hilang sejak sekian lama. Itu janjinya walaupun dia sedar janji yang dipegang bukan mudah untuk dikotakan. Namun, hatinya nekad mencuba meskipun orang orang sekeliling sudah lama mengalah.

Pencarian itu menemukannya dengan seorang jejaka yang masih tercari-cari identiti diri, yang merindui kasih seseorang. Bibit cinta lahir di hati Sofia. Hadirnya bertemankan cemburu, namun hatinya bahagia bila dia turut diajak berkongsi kasih sayang itu

Kehadiran gadis itu yang cuba merungkai persoalan, tanpa disengajakan telah membongkar rahsia yang sejak sekian lama bersembunyi di sebalik wajah insan yang wujud dalam hidup lelaki bernama Aslan. Rahsia yang menjadi kabus hitam yang menyelubungi hidupnya sejak sekian lama. Namun rahsia itu terpaksa disimpan oleh Aslan untuk menjaga hati orang-orang yang dicintainya.
KALENDAR ALAF 21
KATEGORI BUKU
Buku terlaris

Novel
KRAF
  UMUM
   RESEPI

    NEWSLETTER

    Sebarang pertanyaan/jemputan, sila emelkan ke [email protected]