masakan warisan melayu
hargaRM 23
kategoriResipi
penulis
Dato Chef Ismail Ahmad
halaman128
berat100 gram
tarikh terbit25 September 2015
isbn978-967-86-0620-2
SINOPSIS
Buku ini istimewa kerana diterbitkan dalam dwibahasa iaitu bahasa Melayu dan bahasa Inggeris. Pelbagai lapisan masyarakat boleh mencuba resipi hasil air tangan chef terkenal, Dato’ Chef Ismail Ahmad.

“Saya mahu mengekalkan kesinambungan masakan warisan Melayu dan tidak akan membiarkannya pupus ditelan zaman.”- Dato’Chef Ismail Ahmad.
Dato’ Chef Ismail Ahmad seorang Chef Selebriti yang mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang masakan sehingga ke peringkat antarabangsa. Buku Masakan Warisan Melayu menampilkan 50 resipi tradisi yang pasti membuka selera anda!

“I want to preserve the continuity of Malay food heritage and will not let it extinct,”- Dato’ Chef Ismail Ahmad.
Dato’ Chef Ismail Ahmad is a celebrity chef who has wide experience in the international culinary field. This book features 50 traditional tempting recipes.
KATEGORI BUKU
Sebarang pertanyaan/jemputan, sila emelkan ke [email protected]