Cari buku / penulis :
Cerita Dari Hati
Nazali Noor, Normujaidah Osman, Amer Fadzlan, Idayu Ahmad, Umiesafa & Noordin Zakaria
RM 26.00

Tulis daripada hati akan sampai ke hati...
Siapa pun engkau dalam cerita ini,
Baik ibu, ayah, anak, guru mahupun hamba-NYA,
Kau akan...
Oh!Mudahnya Jahit Seluar
Nisa Abas
RM 25.00

Naskhah yang memaparkan langkah demi langkah menjahit seluar slack lelaki. Di samping itu, penulis juga menyediakan pola yang lengkap untuk panduan...
Variasi Seni Jahitan Beg 2
Norwahidah Shariff
RM 0.00

Naskhah ini memaparkan 12 jenis jahitan beg yang terbaharu. Setiap beg dihasilkan dilengkapi dengan pola yang senang untuk diikuti. Buku ini lebih...
Ketuk-Ketuk Sheila Rusly 2016
Sheila Rusly
RM 28.00

Menghimpunkan resipi Sheila Rusly dan selebriti terkenal. Hidangan yang disediakan mudah dan menepati selera.
Love You Forever
Nia Reiya
RM 26.00

Aku tak pernah rasa bahagia dalam hidupku. Aku berharap ibu dapat menerimaku sebagai anaknya. Aku juga berharap dapat meraih cinta suamiku....
Fugitif
Maya Iris
RM 26.00

Menakluk dunia. Itu agenda mereka. Untuk dipersembahkan kepada ''Raja Besar'' yang berkuasa menghidupkan yang mati dan mematikan yang hidup. Namun,...
Tunang Tak Guna
Murni Aqila
RM 32.00

Shila tunang Ezzat. Suka sama suka. Satu tempat kerja. Si Shila ni perangainya pelik sikit. Cepat menggelabah. Kalut tak tentu pasal. Kuat melatah....
Cabaran 21 Hari Untuk Kurus
Aizat Razak, Fatin Ayuni, Khairul Azuan
RM 28.00

Dapur Eat Clean adalah idea unik yang memberi nafas baru kepada masakan-masakan di Malaysia yang kebanyakannya dikatakan tidak sihat atau...
Aku Dah Kurus!
Aizat Razak, Coach Aizzat Adnan & Bahruddin Bekri
RM 38.00

Senangnya nak kurus kan? Makan apa yang kau nak makan, lepas tu telan aje ubat kurus yang berlambak-lambak dijual di pasaran. Tadaaa... DAH KURUS!...
Sengal Punya Mamat
Ummu Wafa
RM 30.00

Obes, tapi manis. Itulah Siti Ajira. Ada yang memanggil beliau Siti dan ada juga yang memanggilnya Ajira. Berjaya di desa dan juga cemerlang di...
[ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ]  >> : >|
Muka Surat 1 / 116

Langit Cinta

GPS Bestari

Ilham Karangkraf

27 Feb 2016 - 27 Feb 2016
PELANCARAN BUKU MASAKAN WARISAN MELAYU
Bagi anda yang menggemari masakan melayu, jangan lupa hadir ke pelancaran buku 'Masakan Warisan Melayu' yang akan diadakan di...
26 Feb 2016 - 28 Feb 2016
28 Feb 2016 - 28 Feb 2016
PELANCARAN BUKU FESYEN HIJAB JALANAN
Buku ini akan dilancarkan oleh Mizz Nina di Karnival Karangkraf 2016
31 Okt 2013 - 3 Nov 2013
Ekspo Syabas @ Penang
31 Oktober - 3 November 201310.00 pagi - 9.00 malamAuto City, Penang
31 Okt 2013 - 3 Nov 2013
Ekspo Syabas @ Senawang
31 Oktober - 3 November 201310.00 pagi - 9.00 malamPasaraya Giant, Senawang
30 Okt 2013 - 30 Okt 2013
Program Syoknya Budi @ Kolej Komuniti Kuala Langat
30 Oktober 20139.00 pagi - 4.30 petangKolej Komuniti Kuala Langat
26 Okt 2013 - 26 Okt 2013
Karnival SOUL Cyberjaya
26 Oktober 20139.00 pagi - 3.00 petangUniversiti Multimedia, Cyberjaya

» Senarai Aktiviti