masakan warisan melayu
harga RM 23.00
kategori Resipi
penulis Dato Chef Ismail Ahmad
halaman 128
berat 100 gram
tarikh terbit 25 September 2015
isbn 978-967-86-0620-2
SINOPSIS
Buku ini istimewa kerana diterbitkan dalam dwibahasa iaitu bahasa Melayu dan bahasa Inggeris. Pelbagai lapisan masyarakat boleh mencuba resipi hasil air tangan chef terkenal, Dato’ Chef Ismail Ahmad.

“Saya mahu mengekalkan kesinambungan masakan warisan Melayu dan tidak akan membiarkannya pupus ditelan zaman.”- Dato’Chef Ismail Ahmad.
Dato’ Chef Ismail Ahmad seorang Chef Selebriti yang mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang masakan sehingga ke peringkat antarabangsa. Buku Masakan Warisan Melayu menampilkan 50 resipi tradisi yang pasti membuka selera anda!

“I want to preserve the continuity of Malay food heritage and will not let it extinct,”- Dato’ Chef Ismail Ahmad.
Dato’ Chef Ismail Ahmad is a celebrity chef who has wide experience in the international culinary field. This book features 50 traditional tempting recipes.
BUKU-BUKU LAIN
    KATEGORI BUKU
    Buku terlaris

    Novel
    KRAF
    UMUM
    RESEPI
    KATALOG MILIKI SEGERA ! Dapatkan buku baru dan tawaran istimewa bulan ini.
    Sebarang pertanyaan/jemputan, sila emelkan ke alaf21@karangkraf.com